Om oss

Avdeling Lottebo

Avdeling Lottebo har 3 plasser lagt til en enebolig med samlet boareal på 265 m2. Boligen har 7 soverom, 3 stuer, kjøkken, 4 bad, vaktrom, treningsrom, vaskerom og diverse boder og lignende.

Avdeling Pælen

Avdeling Pælen har 3 plasser lagt til en seks roms leilighet på 170 m2 i institusjonsbygget. Leiligheten er innredet med 4 soverom, stue, kjøkken, 2 bad, vaskerom, boder og hall.

Avdeling Pælen har også 3 plasser for ungdommer som gjennomfører botrening. Plassene er lagt til et separat bofellesskap med 4 hybler, vaktrom, gjesterom, stue, kjøkken og vaskerom på samlet 175 m2 i institusjonsbygningen. Avhengig av behov kan bofellesskapet ha døgnkontinuerlig bemanning, eller brukes som sted for selvstendighetstrening for Oppfølgingsavdelingen.

Avdeling Soltun

Avdeling Soltun er lagt til en enebolig med boareal på 147 m2. Boligen har 6 soverom. 2 bad, stue, kjøkken, vaskerom og diverse andre rom.

Avdeling Skogbygda

Avdeling Skogbygda holder til i en landlig og idyllisk beliggende enebolig i 2 etasjer med 3 soverom,  bad, vaktrom/kontor, stue(r), kjøkken og spisestue.

Bjørknes

Milepælen leier en enebolig på Bjørknes, 30 km fra Milepælen, i vakre omgivelser med innsjøer, vassdrag og skoger. Boligen har 2 boenheter, hvorav den minste er forbeholdt utleie til ansatte. Den største boenheten består av 3 soverom, bad, kjøkken, stue, vaskerom og treningsrom. Denne brukes som fritidsbolig, og som særtiltak og for skjerming etter behov for ungdommer på institusjonen..